메뉴 건너뛰기

아틀란타 생활정보

Fallon Fodboldtrøje DanaeHui

FallonBodiford786572 2018.06.20 18:45 조회 수 : 50

t er svat stoppe ham Brasilien vm trøje John Terry som Ronaldinho


'Han er så smart, så intelligent, at det til tider er svært at læse sit sind,' sagde Silvinho. 'Og nogle gange giver du bolden til ham, du går forbi bolden, og du tror:' Åh, det er svært for ham at give bolden tilbage til mig, 'men han kan gøre det. For det meste er det nemt fordi han kan lide at modtage bolden og derefter prøve at drible eller skyde eller lave et kryds, så jeg har venstrefløjen til mig selv. Jeg skal bare lave et godt løb, så hvis jeg får bolden tilbage Jeg kan forsøge at give nogle kryds. Han er fantastisk. Han er 100% talent. Og han er også en stærk spiller, så det er svært at stoppe ham. '
Brasilien vm trøje
John Terry, som Ronaldinho bragte over på vej til at score Barcelonas mål i andenpladsen af ​​deres kamp mod Chelsea i Camp Nou i marts, og Gennaro Gattuso, der lider en lignende ydmyghed i semifinalen en måned senere, ville For det andet, at brasilianerne har en styrke, der styrker det tegneserieagtige smil og de marionetlignende bevægelser, der gør ham til et let mål for Spaniens version af Spitting Image, hvor han karicideres som en festlig strandbunny.
Ligesom alle gode karikaturer indeholder den et element af sandhed. Efter 2-0 sejr over Espanyol kom Ronaldinho igen til fejringen på banen med en stud i hans venstre ørelove med den oprindelige R og No10 stavet ud i diamanter. Senere forsvandt han i nat med sin tilhørsforhold i en kæmpe sort Hummer, på vej til en fest i hans hjem ved stranden i Castelldefels syd for Barcelona, ​​hvor han bor sammen med sin mor, Dona Miguelina, og hans søster Deisi.